Noul subprefect de Cluj a fost investit in functie

Ieri, in Sala mare a Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de investire in functia de subprefect a lui Ioan Alin Danci. Evenimentul s-a desfasurat in prezenta domnului Adrian Petcu, secretar de stat pentru Relatia cu Institutiile Prefectului in cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Domnul Ioan Alin Danci a fost numit in functia de subprefect al judetului Cluj prin Hotararea Guvernului Romaniei nr. 105 din 27 februarie 2019, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 173/5.III.2019.

Voi face echipa buna cu domnul prefect si o sa folosesc experienta pe care am dobandit-o in activitatea desfasurata in administratia publica, respectiv in cadrul Consiliului Judetean Cluj, pentru a aduce un plus de valoare judetului Cluj si institutiei prefectului. Imi doresc ca impreuna cu serviciile deconcentrate sa avem o relatie fructuoasa care vine in sprijinul cetateanului”, a declarat noul subprefect al judetului Cluj, un jurist originar din Maramures.

Succes Alin Danci! Noul subprefect al judetului Cluj, un tanar muncitor si bine pregatit. Echilibrul, corectitudinea si bunul simt sa-i calauzeasca activitatea. Guvernul Romaniei a adoptat, in sedinta de astazi (miercuri), o serie de hotarari referitoare la eliberari si numiri de prefecti si subprefecti. Astfel, a fost aprobata o hotarare privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Cluj de catre Danci Ioan-Alin”, precizase anterior deputatul Horia Nasra, presedintele PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *