NTT DATA Romania si producatorul de mobila AVIVA sarbatoresc 10 ani de colaborare

AVIVA, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national si unul dintre cei mai importanti furnizori IKEA la nivel global, utilizeaza inca din anul 2007 sistemul Clarvision ERP, solutie dezvoltata 100% de NTT DATA Romania.

Dupa debutul colaborarii cu IKEA in anul 2005, compania AVIVA a cunoscut un ritm accelerat de dezvoltare, ceea ce a generat necesitatea identificarii unui sistem de gestiune complex si flexibil, capabil sa faca fata ritmului alert de crestere al firmei si implicit al volumului de date. Posibilitatea de planificare si urmarire exacta a productiei, a stocurilor, a lantului de aprovizionare si desfacere, a costurilor, plus posibilitatea dezvoltarii de aplicatii personalizate, a cantarit greu in luarea deciziei de a implementa Clarvision ERP.

Asa a inceput in 2007 colaborarea cu NTT DATA Romania (in acel moment EBS Romania). Inca de atunci sistemul Clarvision ERP a fost catalogat de IDC ca fiind unul dintre cele mai bune sisteme ERP din tara. NTT DATA Romania a continuat sa isi consolideze aceasta pozitie, tinand pasul cu cerintele companiilor de productie si in prezent peste 180 de companii din Romania au ales sa implementeze sistemul ERP Clarvision.

Exploatarea si implementarea sistemului Clarvision s-a facut etapizat, asigurand integrarea sistemului in functie de cerintele si nevoile specifice productiei de panouri, mobilier modular, parchet din cadrul firmei AVIVA. Odata cu cresterea companiei a crescut si complexitatea proceselor care trebuiau gestionate in Clarvision.

Astfel in 2013, echipa NTT DATA Romania a implementat o aplicatie de scanare a codurilor de bare care sa gestioneze eficient cresterea semnificativa a gamei de produse. Scanarea produselor finite, de la productie pana la livrare, a dus la inregistrarea corecta a documentelor, simplificarea si eficientizarea muncii operatorilor de date prin automatizarea proceselor precum si prin urmarirea realizarii comenzilor.

Un bilant bref si corect a 10 ani de colaborare cu NTT DATA Romania se poate face raspunzand simplu la urmatoarea intrebare: s-ar fi putut gestiona cu succes activitatea firmei AVIVA, producator de produse din lemn de o mare varietate fara un sistem ERP performant? Raspunsul este clar NU, avand in vedere complexitatea activitatii, patrimoniul vast al firmei, numarul mare de salariati (peste 1600) si trendul permanent ascendent al afacerii,  Aviva ajungand la vanzari lunare de 6.500.000 EUR, destinate aproape exclusiv exportului. Folosirea acestui ERP performant este un atuu in promovarea cu succes a politicii firmei AVIVA de adaptare la noile tehnologii, noile cerinte ale pietei, noile provocari din mediul de afaceri, economic si legislativ. Sincer, nu ne putem inchipui activitatea AVIVA fara NTT DATA, fara acest partener de nadejde alaturi de care ne-am dezvoltat, care, mai mult, a contribuit la aceasta dezvoltare prin oferirea prompta si profesionista a intregului lui suport!”, declara Gabriela Plescan, dir.gen.adj., AVIVA SRL.

Echipa Clarvision descrie colaborarea cu AVIVA ca una din exemplele de colaborare pe piata nationala:

Colaborarea cu AVIVA este importanta in primul rand prin prisma angajamentului de partener de business pe termen lung, angajament pe care ni l-am asumat acum 10 ani. Pe masura ce compania isi diversifica activitatile de productie noi am extins constructia initiala a sistemului Clarvision ERP in functie de cerintele si necesitatile noi aparute. Avem un parteneriat cladit pe incredere, profesionalism si flexibilitate, care a condus in timp la o colaborare apropiata si deschisa, dovada fiind aprecierea echipei AVIVA care ne considera colegii lor.” Maria Metz – Deputy CEO, NTT DATA Romania

Despre NTT DATA Romania:

NTT DATA este un furnizor mondial de servicii IT de top si un partener in inovatie. Sediul central al NTT DATA se afla in Tokyo si are operatiuni de afaceri in peste 50 de ţari. NTT DATA pune accent pe angajamentul pe termen lung in relatie cu clientii sai si ofera servicii profesionale, ce variaza de la consultanta si dezvoltare de sisteme, la outsourcing. Aflat in topul mondial al furnizorilor IT, NTT DATA este un partener inovativ, beneficiind de o raza de acoperire globala, dar si de competente locale.

Cu o experienta de peste 17 ani, NTT DATA Romania s-a impus pe piata locala ca partener de succes in domeniul solutiilor ERP, furnizor al propriului produs ERP Clarvision.

NTT DATA Romania a inregistrat in primele 10 luni ale anului 2017 o cifra de afaceri de 43,3 mil EUR, in crestere cu 50,22% fata de aceeasi perioada a anului anterior. O crestere semnificativa de peste 70% a fost inregistrata pe piata locala, unde la sfarsitul lunii octombrie erau inregistrate venituri de peste 10,6 mil EUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *