O cursa Londra – Salonic a aterizat la Timisoara din cauza iernii grele din Grecia

Un avion in care se aflau 182 de pasageri, care zbura de la Londra la Salonic, a aterizat, in noaptea de vineri spre sambata, la Timisoara din cauza ninsorii puternice care a determinat inchiderea aeroportului din Salonic.

Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Timisoara, este vorba de cursa Ryanair de la Londra Stansted la Salonic, care a aterizat la Timisoara, in noaptea de vineri spre sambata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul Salonic, inchis urmare a unei ninsori puternice.

Cei 182 de pasageri au fost debarcati in aerogara, primind asistenta din partea reprezentantilor companiei aeriene. Deoarece conditiile meteo de pe aeroportul de destinatie nu se imbunatateau, reprezentantii companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Peste 100 pasageri au plecat cu autocarele, insa 71 de persoane au refuzat si au ramas in aerogara, in zona sosiri externe, protestand fata de aceasta situatie. Reprezentantii Aeroportului Timisoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a astepta in mod civilizat rezolvarea situatiei”, a precizat Aeroportul International Timisoara.

In cursul zilei, compania aeriana greceasca Aegean va trimite o cursa speciala la Timisoara pentru a prelua pasagerii ramasi. Zborul este estimat sa soseasca in jurul orei 14.00, astfel incat pasagerii nu vor mai fi cazati la hotel, ei vor ramane in aeroport pana la sosirea cursei care ii va transporta la destinatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *