O noua filiala a Bibliotecii Judetene „Octavian Goga”, in cartierul clujean Grigorescu

Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean, anunta ca deschide o noua filiala, in cartierul Grigorescu, pe strada Donath nr. 138. Evenimentul festiv va avea loc luni, 17 septembrie 2018, la ora 12.00.

E o initiativa mai mult decat benefica, menita sa faciliteze si mai mult accesul la educatie, cultura si cunoastere al locuitorilor acestui important cartier al Clujului. Momentul inaugurarii a fost ales, deloc intamplator, la inceput de an scolar si in pragul deschiderii unui nou an universitar”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Programul de functionare al Filialei Grigorescu va fi urmatorul: in zilele de luni, miercuri si joi, in intervalul orar 12.00-20.00, iar in zilele de marti si vineri de la ora 8.00 la ora 16.00. Sambata si duminica biblioteca este inchisa.

Fondul de documente de la noua filiala va fi format din cca 7.000 de exemplare de carte si materiale audiovizuale organizate in acces liber. Filiala va oferi servicii moderne de biblioteca, precum eliberarea permisului de intrare la biblioteca, imprumut de documente la domiciliu, consultarea acestora pe loc, prelungirea termenului de imprumut, rezervarea si retinerea de titluri, oferirea de informatii, acces gratuit la internet si facilitati de lucru pe calculator, dar si activitati de loisir pentru toate varstele.

De asemenea, copiii vor beneficia de o sala dedicata lor. In sala dedicata ii asteapta o colectie de carti, DVD-uri, jocuri si jucarii. Totodata, adolescentii si adultii vor avea la dispozitie o colectie de documente din toate domeniile cunoasterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *