Olguta Vasilescu ne asigura ca pensiile cresc de la 1 iulie

Olguta Vasilescu, ministrul demisionar al Muncii, anunta ca punctul de pensie va creste de la 1 iulie la 1.000 lei, nefiind probleme in acest sens din cauza situatiei politice. Vasilescu a precizat ca nu este o fractura in PSD, fiind convinsa ca motiunea de miercuri va trece.

„Punctul de pensie va ajunge la o mie de lei. Nu e niciun fel de ingrijorare (..) Saptamana trecuta, la armata, au crescut salariile la civili si soldele la militari cu inca 15%”, a declarat Lia Olguta Vasilescu la Romania TV, precizand ca asteapta raspunsul presedintelui Romaniei privind legea salarizarii.

In ceea ce priveste motiunea de cenzura pentru demiterea lui Sorin Grindeanu, ministrul demisionar al Muncii a declarat ca este sigur ca va trece.

„Este foarte important ca toate organizatiile si-au anuntat sustinerea, chiar si de la Timis sunt deja parlamentari care au anuntat ca vor sustine aceasta motiune de cenzura, nu ne facem probleme”, a mai spus Vasilescu.

Potrivit ministrului, Grindeanu ar incerca rasturanrea coalitiei de guvernare. „Este o incercare de a pune mana pe putere de o persoana care are si alti aliati si urmareste rasturnarea coalitiei de guvernare. Nu e nicio fractura in PSD: Partidul va avea de pierdut pe termen scurt”.

Lia Olguta Vasilescu sustine ca si-a delegat atributiile pana pe 23 iunie unui secretar de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *