Perversul de la Bolt a fost retinut pentru 24 de ore

Politia clujeana s-a sesizat din oficiu dupa un articol aparut in presa clujeana. S-a semnalat ca un barbat, sofer la Bolt, se masturba in masina, pe o strada din Cluj-Napoca. Barbatul a fost identificat de politie pe baza numarului de inmatriculare.

La data de 19 decembrie a.c, politistii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu si efectueaza cercetari intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmare imaginilor aparute in mediul online, referitoare la un barbat care, in timp ce se afla singur intr-un autoturism aflat in stationare ar fi desfasurat activitati cu conotatii sexuale. Cercetarile sunt continuate de politisti in vederea identificarii persoanei si luarea masurilor legale care se impun”, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie al judetului Cluj. Dupa emiterea comunicatului, faptasul a fost identificat pe baza numarului de inmatriculare.

In cursul noptii de sambata spre duminica, soferul de la Bolt a fost retinut de politistii clujeni la locuinta acestuia din Cluj Napoca. El va fi supus unei examinari psihiatrice. Masura retinerii s-a dispus pentru 24 de ore si urmeaza probabil sa fie prezentat instantei pentru arestare preventiva.

Le-ar fi declarat politistilor ca se afla pe o strada de la marginea Clujului, intr-un santier. I-a trecut prin cap sa se masturbeze. Cu aceasta ocazie, a fost filmat de mai multi muncitori care lucrau la blocul respectiv. Imaginile au ajuns ulterior in spatiul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *