Peste 200 de clujeni s-au mobilizat pentru un protest masiv anti-Boc

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a organizat sambata, 28 octombrie, un protest anti-Boc in Cluj-Napoca. Acestia sustin ca protestul vizeaza modul in care primarul Emil Boc a ajuns sa conduca orasul, mentionand:

– blocarea dezvoltarii orasului pe orizontala, autorizarea aproape exclusiva doar a proiectelor celor „agreati” generand-se astfel o piata imobiliara speculativa;

– investirea unor sume anuale de sute de milioane de euro in proiecte inutile – care reabiliteaza zone deja functionale;

– desfiintarea a aproape o mie de locuri de parcare;

– inchiderea circulatiei pe cai de comunicatii esentiale, multe santiere deschise si nefinalizate;

– constructiile de blocuri care inghit orasul;

– lipsa centurilor ocolitoare si a drumurilor adaptate proiectelor autorizate;

– multitudinea de drumuri infundate autorizate;

– traficul infernal care decurge tocmai din aceste masuri;

– viata foarte scumpa;

– numarul extrem de mic al locuintelor pentru tineri si sociale, dar si modul in care sunt acordate aceste locuinte „amantelor de la PNL”.

La ora 09:00, in fata Primariei Cluj-Napoca, au fost prezenti peste 200 de clujeni. Acestia s-au declarat nemultumiti de modul in care orasul este condus de Emil Boc si gasca PNL Cluj.

Ce a declarat liderul AUR, George Simion, la protestul anti-Boc

Ii spunem „Buna dimineata” primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, care intr-o perfecta intelegere cu grupul de la Cluj nu a fost deranjat de nimeni. Sunt multe lucruri care nu se stiu despre ce se intampla la Cluj despre care romanii trebuie sa stie (…) Unii cred ca e o gluma. Cum, in orasul lui Emil Boc sa protesteze cineva? Nu e orasul lui Emil Boc! E orasul atator si atator amarati care sunt lasati in urma, care sunt ignorati si au parte de beneficii nepotii lor, rudele lor, amantele lor, secretarele lor, iar oamenii amarati nu au niciun drept.

In Cluj Napoca, in Iasi, in Timisoara, in Bucuresti, in Vaslui, e timpul sa luam atitudine, e timpul sa luptam pentru dreptul nostru de a fi romani la noi acasa. Deja 6 milioane de romani, din cauza acestor practici, au luat drumul exilului. Impreuna suntem o putere”, a spus George Simion, presedintele AUR, in timpul protestului.

Liderul AUR a subliniat ca protestul de sambata a fost organizat anti-Boc si administratia sa, fata de felul in care este condus Clujul, dar si modul in care este condusa fiecare localitate din Romania. „Nu cred ca in Arad merg lucrurile bine, nu cred ca in Satu Mare merg lucrurile bine, nu cred ca in Baia Mare merg lucrurile bine. Sunt aceleasi probleme cu amante, cu sinecuri, cu pile, cu oameni pusi in functii publice care distrug tara noastra”, a mai spus George Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *