Primaria Cluj-Napoca lanseaza aplicatia Cluj Now

Primaria Cluj-Napoca pune la dispozitia locuitorilor orasului si  turistilor o noua aplicatie utila: Cluj Now. Prin aplicatia Cluj Now, cetatenii si vizitatorii orasului sunt notificati despre evenimentele si lucrarile care au loc pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca si care influenteaza traficul in oras.  De asemenea, prin intermediul acestei aplicatii sunt transmise si alte notificari importante de interes public.

Caracteristicile aplicatiei Cluj Now: permite notificarea utilizatorului aplicatiei sub forma de „notificare push”; permite vizualizarea pe harta in timp real a evenimentelor semnalate prin notificari transmise de municipalitate; permite personalizarea continutului transmis de municipalitate prin urmatoarele setari:

– Selectarea tipului de Notificari

Restrictii circulatie – LUCRARI: lucrari efectuate pe  domeniul public al municipiului si care influenteaza traficul in oras.

Restrictii circulatie – EVENIMENTE: organizari de evenimente si manifestari publice care influenteaza traficul in oras prin inchiderea unor strazi sau restrictionarea accesului in anumite zone.

Alte notificari importante – anunturi importante de interes public transmise de Primaria municipiului Cluj-Napoca.

– Selectarea Cartierului

Utilizatorii au posibilitatea sa selecteze cartierele din care doresc sa primeasca notificari; aplicatia ofera implicit notificari din toate zonele orasului daca se selecteaza optiunea Tot orasul.

– Selectarea Locatiei

Aplicatia trimite notificari in timpul deplasarii prin oras pe un perimetru care ia punct de referinta pozitia utilizatorului la o distanta implicita de 100 m. Distanta se poate schimba in functie de optiunea utilizatorului.

Aplicatia Cluj Now este oferita gratuit utilizatorilor de catre  Primaria Cluj-Napoca si este realizata de compania clujeana Life is Hard, membra a clusterului Cluj IT, sub egida Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat si Inovare in IT.

Municipalitatea, alaturi de echipa Life is Hard, monitorizeaza observatiile si sugestiile primite de la cetateni pe pagina de facebook a municipiului: http://Fb.com/PrimariaClujNapocaRomania/ cu privire la aplicatia Cluj Now.

Aplicatia Cluj Now este disponibila pentru dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android si iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *