Primaria de cartier din Manastur se muta temporar

Primaria de cartier din Manastur va functiona temporar in alt sediu, iar programul nu se va modifica. Sediul de baza de pe str. Ion Mester nr. 10 va fi reamenajat, iar numarul de ghisee se va tripla.

Incepand au aceasta saptamana, primaria de cartier din Manastur isi va muta temporar activitatea. Schimbarea este cauzata de inceperea unor lucrari de reamenajare a incintei primariei de cartier Manastur. Lucrarile vor permite suplimentarea numarului de ghisee pentru inceputul anului 2017, conform Primariei Cluj-Napoca.

„In aceasta perioada volumul de cereri a scazut odata cu finalizarea depunerii majoritatii cererilor de acordare a ajutoarelor la incalzire. De aceea se realizeaza o modificare a spatiului primariei de cartier, care sa permita triplarea numarului de ghisee. Se va reduce astfel la inceputul anului 2017 timpul petrecut pentru plata taxelor, impozitelor si a abonamentelor de parcare.

De asemenea, angajatii registraturii au fost instruiti si pentru preluarea atributiilor de casieri, astfel incat, la nevoie sa putem oferi mai multe ghisee pentru aceste tipuri de servicii publice”, a explicat primarul Emil Boc.

Pentru a reduce cat mai mult posibil disconfortul s-a decis ca activitatea primariei sa fie mutata intr-un alt spatiu al primariei, cu acces public. Sediul temporar va fi situat in hala agroalimentara Flora.

Orarul de lucru al primariei ramane neschimbat. Publicul poate apela la angajatii primariei de luni pana miercuri de la 8.00 la 16.00, joi de la 8.00 la 17.30 si vineri de la 8.00 la 14.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *