Raliul Carpati Retro 2017, organizat la Cluj

In perioada 1 – 3 septembrie 2017, Retromobil Club Romania, prin Reprezentanta Judeteana Cluj, organizeaza cea de-a XVIII-a editie a Raliului de Regularitate CARPATI RETRO.

Manifestarea se va desfasura pe parcursul a trei zile, primele doua dedicate raliului propriu-zis, cea de-a treia fiind exclusiv culturala, pentru doritori. Cu mentiunea ca plecarea din Cluj si sosirea la locatie se fac din si in acelasi loc, anume parcarea Hotelului Univers T, programul evenimentului este urmatorul:

Vineri, 1 septembrie 2017, in prima zi a competitiei, dupa verificarile tehnice/administrative, la orele 14.00, se va da startul etapelor I si II (Cluj-Napoca – Salina Turda, tur, respectiv retur). Traseul acestor prime doua etape masoara o lungime de aproximativ 120 km, finish-ul fiind apreciat in jurul orelor 18.45. Prima zi a competitiei se va incheia cu masa colegiala, care va avea loc in restaurantul Hotelului Univers T. Va fi o seara din care nu vor lipsi surprizele, o seara de destindere, dar si de pregatire pentru etapele ce vor urma.

Cea de a doua zi a competitiei, va incepe sambata, 2 septembrie 2017, cand, la orele 9.00, se va da startul pentru etapele III si IV (Cluj-Napoca – Ic Ponor, tur/retur), sosirea fiind preconizata pentru orele 18.00, la Hotel Univers T. Festivitatea de premiere si balul care va incheia, practic, evenimentul, vor avea loc la Casino Cluj-Napoca. Organizatorii spera ca, prin intregul programul pregatit in onoarea oaspetilor, fie ei competitori, oficialitati ori invitati, aceasta seara va fi una a elegantei, rafinamentului, a emotiei si bunei-dispozitii, o seara de neuitat printre atatea si atatea altele asupra carora Retromobil Club Romania, prin reprezentantii desemnati, si-a pus si isi va mai asuma girul de profesionalism necontestat.

Pentru duminica, 3 septembrie 2017, organizatorii au marea onoare de a invita participantii la un tur ghidat prin centrul vechi al municipiului Cluj-Napoca, ocazie cu care vor afla informatii inedite despre istoria minunatei noastre cetati transilvane. Turul ghidat va fi sustinut prin bunavointa membrilor Asociatiei Vechiul Cluj, printre ai carei parteneri oficiali se afla si RCR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *