Rares Bogdan a anuntat cine va fi viitorul presedinte al Romaniei

Europarlamentarul liberal a dezvaluit ca stie numele viitorului presedinte al tarii. Acesta va fi un personaj care va fi unul convenabil pentru toate partidele.

Prim-vicepresedintele PNL a declarat luni, la Antena 3, ca Nicolae Ciuca va ajunge presedintele Romaniei. El a adaugat ca „va conveni tuturor, inclusiv PSD-ului”.

Nicolae Ciuca va fi presedintele Romaniei. Il aleg 100%. Va fac o dezvaluire. Va rog sa pastrati aceasta inregistrare: Nicolae Ciuca va fi presedintele Romaniei. Va conveni tuturor, inclusiv PSD-ului. Tineti minte asta! Spun acest lucru bazandu-ma pe profilul sau international, pe bunul sau simt, pe echilibru. Pana si PSD l-ar accepta”, a afirmat Rares Bogdan, potrivit Digi24.ro.

Vineri, presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a spus ca nu poti sa ceri unui partid sa vina sa castige alegerile si presedintele partidului sa se dea la o parte la alegerile prezidentiale. „Cand va veni vremea, vom vorbi despre toate”, a afirmat Ciuca. Presedintele liberal a lasat sa se inteleaga in repetate randuri ca isi va asuma candidatura. Rares Bogdan da acum glas informatiilor interne ale PNL. Se pare ca Nicolae Ciuca este considerat de liberali ca avand sanse foarte bune la alegerile prezidentiale. Asadar, in opinia lui Bogdan, aptitudinile lui Ciuca il fac benefic intr-un rol conciliator, de unitate nationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *