Razboi total al declaratiilor intre oficialitati pe tema Pata Rat

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise, s-a referit azi la ceea ce considera domnia sa ca fiind sabotajul PSD la Pata Rat si un joc murdar impotriva clujenilor. Totodata, domnul Tise s-a referit la prefect ca fiind un instrument politic al PSD de sabotaj la adresa Consiliului Judetean Cluj pe problema gunoaielor.

Presedintele Consiliului Judetean a aratat ca a trecut deja o saptamana de cand a retrimis documentele si noua cerere pentru convocarea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si nu s-a intamplat inca nimic, desi toata lumea reclama urgenta.

Domnul Tise crede ca cred ca tinta a ceea ce numeste „acest joc murdar facut de PSD si de acolitii lui care il sfatuiesc” sunt Consiliul Judetean si Primaria Cluj-Napoca, respectiv administratia PNL, locala si judeteana, insa in realitate tinta ar fi locuitorii municipiului si judetului, a caror sanatate e periclitata de poluarea de la Pata Rat.

Presedintele a facut apel la ratiune pentru ca prefectul sa convoace de urgenta CJSU pentru declararea starii de alerta, sa lase deoparte masinatiunile politice, sa dezbrace haina gaunoasa de politician si sa convoace sedinta. Totodata, si-a exprimat speranta ca la sedinta nu ii va mai vedea veniti in sprijin pe parlamentarii PSD si ALDE ca sa il felicite pe prefect pentru modul in care saboteaza proiectul de rezolvare a alunecarilor de teren de la Pata Rat.

Considera domnul Tise ca responsabilitatea pentru ceea ce se va intampla apartine PSD si „politrucului de prefect”, care va trebui sa dea socoteala in fata institutiilor abilitate pentru refuzul de a reconvoca sedinta CJSU.

In replica, PSD Cluj prin vocea presedintelui sau, deputatul Horia Nasra, a catalogat aceste declaratii ale presedintelui Consiliului ca fiind „obraznic de nesimtite”, si a aruncat responsabilitatea in ceea ce priveste criza gunoaielor si esecul CMID in sarcina PNL si a reprezentantilor sai, Alin Tise si Horea Uioreanu.

Arata domnul deputat ca „Alin Tise si PNL pun in pericol mediul, Alin Tise si PNL nu au fost capabili sa finalizeze Centrul de Management Integrat al Deseurilor, Alin Tise si PNL sunt disperati si nu au nici o solutie de rezolvare a problemei de la Pata Rat si dau vina pe oricine ca sa-si mascheze neputinta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *