Rezultat mare scos cu Spania pe Cluj Arena

Romania a remizat pe Cluj Arena in meciul amical jucat cu campioana Europei, Spania. Cel mai bun jucator al meciului a fost considerat de Eurosport a fi Nicolae Stanciu. Romania nu a mai pierdut un meci in ultimele 17 jocuri oficiale.

Meciul a inceput usor timid pentru elevii lui Anghel Iordanescu, care au fost dominati de spanioli. In a doua parte a primei reprize, tricolorii au preluat controlul partidei, iar Nicusor Stanciu a avut o executie de la marginea careului ce se putea solda cu deschiderea scorului. Numarul 10 a tras puternic, dar Casillas a parat.

In a doua repriza, Spania a inceput in forta, dar Tatarusanu a aparat un sut puternic al lui Pique. Romania a reusit sa joace foarte bine, iar tandemul Stanciu – Florin Andone a reusit sa creeze o ocazie ce putea deschide scorul.

Meciul s-a terminat cu o faza de infarct. Romania pierde meciul dupa ce Sapunaru l-a faultat pe Cesc Fabregas in careu. Arbitrul a considerat ca interventia a fost una la limita si meciul s-a terminat 0 – 0.

”Cred ca echipa a alergat foarte mult. Dupa parerea mea, este un rezultat echitabil, am avut si noi sanse. Cred ca lumea e multumita si de jocul nostru. Am pregatit jocul foarte bine, poate de asta nu au avut asa multe sanse”, a declarat Stanciu, la TVR.

”Sper ca in continuare evolutiile mele sa-l convinga pe domnul Iordanescu sa ma mai cheme. Daca voi mai veni la lot, voi vedea daca prind tot numarul 10”, a spus Nicusor Stanciu.

Anghel Iordanescu spera ca Stanciu sa ramana cu picioarele pe pamant. ”Am fost multumit si de evolutia lui din meciul cu Lituania. Eu sunt convins ca va ramane cu picioarele pe pamant si ca va fi ajutat sa o faca, atat de dumneavoastra, cei din presa, cat si de cei de la clubul sau”, a spus antrenorul echipei Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *