Ritm alert de constructie la internatul Liceului pentru Deficienti de Auz

Proiectul Consiliului Judetean Cluj de a construi internatul Liceului pentru Deficienti de Auz, corp nou de cladire, avanseaza in ritm alert. Au fost deja finalizate, astfel, in proportie de 100%, structura de rezistenţa şi executia terasei, respectiv termoizolatia si hidroizolatia acesteia. In pofida iernii, s-a reusit inclusiv inchiderea exterioara a cladirii prin lucrari de zidarie si tamplarie.

In prezent lucrarile se desfasoara la interiorul cladirii, tencuielile la pereti si tavane depasind deja stadiul de executie de 70%. In acelasi timp, montarea panourilor electrice a trecut de 85%, lucrarile continuand in ritm alert in ceea ce priveste pardoselile, montarea circuitelor electrice, realizarea circuitelor pentru incalzire si montarea radiatoarelor precum si realizarea instalatiilor sanitare.

Internatul Liceului pentru Deficienti de Auz are un regim de inaltime D+P+3E, cu o suprafata construita de 610,00 mp si o suprafata desfasurata de 2559,67 de mp. Subsolul este compus dintr-un adapost de aparare civila, centrala termica, depozite de alimente, spalatorie, uscatorie, calcatorie si grupuri sanitare pentru personal. La parterul cladirii se afla o sala de mese cu o capacitate de 128 de locuri, bucataria si infirmeria, in timp ce la cele trei etaje superioare se amenajeaza cate 14 camere si grupuri sanitare.

Toate acestea vor crea un numar de 150 de locuri de cazare in dormitoare ce vor gazdui cate patru elevi, existand o baie comuna pentru cate doua dormitoare. Valoarea totala a proiectului este de 9.568.000 de lei, Consiliul Judetean alocand toate sumele necesare, pe masura evolutiei lucrarilor. In ceea ce priveste bugetul alocat de Consiliul Judetean in anul 2018 acestei investitii, acesta a fost de 3.500.000 de lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *