Royal School in Transylvania are un nou director

Royal School in Transylvania si-a desemnat un nou director in persoana lui Brendan Clarke-Smith, un englez cu o bogata experienta in ​​predare si in management educational.

Domnul Brendan Clarke-Smith este, incepand cu luna iulie 2018, noul director al Royal School in Transylvania. Acesta are o vasta experienta atat in ​​predare si in managementul sistemului educational, cat si in sectorul voluntariatului si al serviciului public, in calitatea sa de fost (cel mai tanar) consilier si politician in orasul natal  Nottingham, Regatul Unit al Marii Britanii.

Domnul Brendan Clarke-Smith se alatura Royal School in Transylvania venind de la Scoala Internationala din Bucuresti, anterior acumuland experienta didactica in ​​Suedia si in Norvegia.

Sunt absolut incantat sa ma aflu la Royal School in Transylvania in acest moment important in dezvoltarea ei”, a declarat domnul Brendan Clarke-Smith. “Am o experienta considerabila in curriculum-ul Cambridge IGCSE, nivelele AS si A, si astept cu nerabdare continuarea progreselor semnificative  inregistrate deja de Royal School, atat la ​​nivelul primar, cat si la cel secundar”, a precizat noul director.

Sunt pasionat de Romania si, chiar daca m-am bucurat sa traiesc trei ani in Bucuresti, consider ca municipiul Cluj-Napoca este un loc minunat pentru a creste o familie”, a mai spus domnul Clarke-Smith.

Sotia mea este din Romania si fiul nostru s-a nascut in timp ce traiam in Norvegia. Dupa ce am trait si am muncit in numeroase locuri, pot sa spun cu incredere: Cluj-Napoca este un oras in care ne vom stabili pe termen lung si asteptam cu nerabdare sa devenim parte a comunitatii locale… Mi-am planificat deja sa particip la cateva meciuri de fotbal!”, a declarat noul director al Royal School.

Anul scolar s-a incheiat la Royal School in data de 28 iunie, cand a avut loc Festivalul Verii (Summer Fete), o serbare deosebit de reusita a comunitatii, care a fost sustinuta de voluntari si companii locale, la sfarsitul careia domnul Brendan Clarke-Smith a preluat stafeta de la fostul director, domnul Paul Page, in cadrul festivitatii de inchidere a anului scolar 2017-2018.

Royal School in Transylvania ofera o educatie centrata pe elev, adaptata secolului XXI, fiind o scoala acreditata Cambridge pentru nivelul primar, gimnazial si liceal.

Royal School are inca locuri disponibile pentru anul scolar 2018-2019. Pentru mai multe informatii sau pentru a profita de o zi de proba, gratuit, pentru copilul Dumneavoastra la Royal School, vizitati www.royalschool.ro sau sunati la numarul de telefon +40 770 103 108.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *