Royal School in Transylvania, pe lista aprobata a scolilor particulare din Cluj-Napoca

La 01.11.2018, au fost aprobate Hotararile Consiliului Local nr. 976, 978 si 980 privind aprobarea retelei scolare a unitatilor de invatamant de stat si particular preuniversitar, cu personalitatea juridica si cu structurile aferente, de pe raza municipiului Cluj -Napoca, pentru anul scolar 2018-2019, care includ Royal School in Transylvania.

Dupa infiintarea in 2014 a fundatiei School For Europe Foundation care incepand cu anul 2015 a deschis si opereaza scoala Royal School in Transylvania, cu un efort indelungat si sustinut, aceasta unitate de invatamant preuniversitar care ofera educatie la nivel primar, gimnazial si liceal, figureaza pe lista scolilor private  din Cluj-Napoca.

Aceasta recunoastere vine pe langa acreditarile obtinute in anii trecuti (din 2015) de la Consiliul Școlilor Britanice Internationale (COBIS) si Cambridge Assessment International Education (CAIE, acreditare inclusiv pe liceu, obtinuta in 2017) si ARACIP (recunoastere pentru invatamant primar, gimnazial si liceal inca din 2016).

Royal School in Transylvania ofera o educatie de tip britanic pentru elevi cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani.

Calificativele/Diplomele Cambridge pe care le ofera Royal School in Transylvania sunt recunoscute in lumea intreaga si pot fi utilizate pentru inscrierea la universitati de top din toata lumea, inclusiv cele din Romania.

Suntem bucurosi sa primim aceasta recunoastere oficiala si asteptam cu nerabdare sa colaboram cu municipalitatea, pentru beneficiul intregii comunitati”, a mentionat directorul scolii, d-ul Brendan Clarke-Smith.

Pentru mai multe informatii, sau pentru a beneficia de o zi GRATUITA pentru copilul dvs. in cadrul Royal School in Transylvania, trimiteti un e-mail pe adresa contact@royalschool.ro, vizitati pagina web www.royalschool.ro sau sunati la numarul +40 770 103 108.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *