Sarbatoarea inotului, organizata la Cluj in 3 – 4 noiembrie 2018

Asociatia Sports Culture organizeaza evenimentul de inot de 24 de ore ce va avea loc pentru prima data la Cluj-Napoca. Sarbatoarea inotului se va desfasura in incinta Bazinului Olimpic Grigorescu, Bulevardul 1 Decembrie 1918, in perioada 3-4 noiembrie 2018. Vor fi 24 de ore de buna dispozitie petrecute alaturi de familie si prieteni, avand ca laitmotiv un sport care ne poate face tuturor viata mai frumoasa.

Sarbatoarea inotului isi propune popularizarea inotului ca si forma de miscare sanatoasa pentru persoane de toate varstele si sprijinirea comunitatii in constientizarea multiplelor beneficii pe care acest sport le aduce. Organizatorii isi doresc ca evenimentul sa devina o traditie anuala, lansand prima editie in 2018 la Cluj-Napoca, Oras Europen al Sportului.

Sunt asteptati la eveniment (potentiali) iubitori ai inotului, indiferent de varsta si nivel de pregatire. Probele de inot programate pe durata celor 24 de ore ofera participantilor posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de abordari ale inotului in echipa. Accentul va fi pus pe constientizarea beneficiilor inotului, adoptarea acestuia in contextul unui stil de viata sanatos si al progresului individual, si nu pe competitie.

Inotatorii si sustinatorii acestora vor fi implicati, pe intreaga durata a evenimentului, intr-o serie de activitati antrenante. In deschidere va fi inclus un moment demonstrativ care va consta in parcurgerea a 100 m crawl de catre elitele inotului romanesc.

Programul de la sarbatoarea inotului

Programul activitatilor planificate este dupa cum urmeaza:

Sambata, 3 noiembrie 2018

10:00 Deschiderea evenimentului si incalzire

11:00 Proba de inot dedicata scolilor

13:00 Proba de inot sprint

21:00 Proba de inot anduranta

Duminica, 4 noiembrie 2018

9:00 Proba de inot dedicata companiilor

11:00 Cuvant de inchidere

Participarea in cadrul probelor de inot dedicate scolilor si companiilor este gratuita. Aceasta facilitate a devenit posibla prin sprijinul partenerilor. Acestia sunt Primaria Cluj-Napoca, Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca, Biblioteca Academiei Romane.

Inscrierile sunt deschise si se pot face pe site-ul asociatiei pana la data de 19 octombrie. Pentru mai multe detalii privind evenimentul, va invitam sa vizitati site-ul sportsculture.ro si pagina de facebook a asociatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *