Sevilla FC a castigat a sasea oara Europa League

Sevilla FC a invins-o pe Inter Milano, aseara, pe teren neutru. Andaluzii au castigat cu scorul de 3-2, si au obtinut al 6-lea trofeu in Europa League. Sevilla FC a devenit cea mai titrata formatie din competitie. Formatia din Andaluzia este impecabila in finale de Europa League, castigandu-le pe toate in care a ajuns.

Finala de pe RheinEnergieStadion din Koln a inceput intr-un ritm senzational. Romelu Lukaku a izbutit o incursiune de exceptie si a scos un penalty in minutul 4. Tot belgianul l-a si transformat. Andaluzii au replicat rapid, prin olandezul Luuk de Jong. Golul de 1-1 a venit in minutul 12, cu o lovitura de cap, dupa ce a scapat din marcajul lui Godin.

In minutul 33, De Jong a recidivat. S-a inaltat superb si a reluat cu capul, la coltul lung, imparabil pentru Handanovic. De data aceasta milanezii au fost cei care au reactionat prompt, tot cu o lovitura de cap. Marcator a fost Godin.

Partea secunda a fost mai linistita. Inter a ratat o oportunitate mare, pe contraatac, prin Lukaku, apoi a fost pedepsita. Sevilla a marcat golul decisiv in minutul 74. Diego Carlos a reluat spectaculos, din „foarfeca”, iar executia lui a fost deviata nefericit de Lukaku.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *