Spitalul de Recuperare a fost reacreditat

Spitalul de Recuperare, singurul spital cu profil de recuperare multidisciplinara din Transilvania, a fost reacreditat. A fost incadrat intr-o categorie superioara, trecand din categoria a IV-a direct in cea de-a II-a.

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca a fost reacreditat de catre Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate.

Activitatea de evaluare a presupus analiza a 3.847 de indicatori. Membrii comisiei au urmarit modul de realizare a actului medical, organizarea si functionarea spitalului. Ei s-au preocupat si de calitatea serviciilor oferite pacientilor.

In urma procesului de analiza si evaluare a tuturor criteriilor, Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca a obtinut un punctaj ridicat. Ca urmare, a fost incadrat intr-o clasa superioara, din categoria a IV-a in categoria a II-a de acreditare. Certificatul de acreditare are o valabilitate de cinci ani.

Spitalul Clinic este una dintre cele mai prestigioase si emblematice unitati spitalicesti clujene. Este si o recunoscuta baza de invatamant medical. Anual, personalul unitatii sanitare desfasoara actul medical pentru un numar mediu de 12.000 de pacienti. Acestia sunt spitalizati pe cele 403 paturi. Aproximativ 36.000 de pacienti sunt tratati ambulatoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *