Statie noua pe strada Valea Chintaului

Suntem informati printr-un comunicat de presa, ca o noua statie de transport in comun a fost infiintata pentru locuitorii din zona Vaii Chintaului.

Masura a fost instituita de Primaria Cluj-Napoca, in colaborare cu Compania de Transport Public si Politia Rutiera, in vederea facilitarii accesului la transportul public a persoanelor din aceasta zona a orasului si vizeaza urmatoarele:

– infiintarea statiei de imbarcare/debarcare pe strada Valea Chintaului la nr. 34 (pentru mers spre Chinteni), respectiv la nr. 31 (pentru venire spre Cluj-Napoca);

– statiile de imbarcare/debarcare existente in zona nr. 12 – 15 au fost relocate la nr. 4 (pentru mers spre Chinteni), respectiv nr. 5 (pentru venire spre Cluj-Napoca).

Pentru cresterea sigurantei circulatiei, au fost instalate sau relocate indicatoarele rutiere necesare, iar in zona Podul Fetei au fost amplasate si indicatoare de limitare a vitezei la 30 km/h si de atentionare pentru succesiune de curbe.

Zona Valea Chintaului este situata in Cluj-Napoca, in prelungirea strazii Oasului, si tine pana in localitatea limitrofa Chinteni, locatie in care se inregistreaza in prezent o dezvoltare imobiliara remarcabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *