Steaua părăseşte UEFA Champions League după ce a fost bătută şi eliminată de Partizan Belgrad

Partizan Belgrad începea meciul ca echipa calificată, după rezultatul din tur. Cu toate acestea, sîrbii au început tare şi au marcat prin Babovici. Acesta a profitat de o respingere greşită a lui Papp şi a marcat cu un şut din mijlocul careului.

După ce au primit golul, steliştii au avut o reacţie de echipă mare şi au trecut la conducerea meciului. În minutul 11, Muniru a marcat cu un şut de la 13 metri.

Elevii lui Rădoi au continuat să domine şi au intrat în avantaj la pauză. În minutul 33 algerianul Hamroun a marcat cu un şut din mijlocul careului, după o acţiune superbă a lui Adi Popa.

A doua parte a meciului a început dezastruos pentru elevii lui Rădoi. Papp greşeşte, iar Brasanac scapă spre poarta lui Cojocaru. Varela se sacrifică şi îl opreşte prin fault pe jucătorului lui Partizan Belgrad. Arbitrul dictează penalty şi îl elimină pe căpitanul Stelei.

Bojinov execută slab penalty-ul şi trimite mingea în bară, iar roş-albaştrii rămîn în avantaj. Sîrbii au continuat să pună presiune şi au egalat în minutul 60 prin Jevtovici. Şutul de la 25 de metri al acestuia a fost deviat de Papp şi l-a păcălit pe Cojocaru.

Profitînd de jucătorul în plus, Partizan a forţat şi a marcat golul de 3-2, care îi asigura calificarea. Zivkovici, cel mai bine cotat jucător al sîrbilor, a marcat în minutul 70, după ce a primit o pasă în careu, a driblat şi a şutat frumos la colţul lung.

Steaua a încercat să egaleze şi a atacat dar nu a mai putut pune probleme. În finalul meciului, Trujici, intrat de 30 de secunde, a marcat cu un şut din şase metri şi pus capăt speranţelor roş-albaştrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *