Street Food Festival Cluj-Napoca 2022 in IULIUS Parc

IULIUS Parc este locul unde, de pe 12 pana pe 15 mai, sunt asteptati pofticiosii la Street Food Festival. Amatorii de muzica live, activitati interactive si zile cu soare in aer liber sunt si ei bineveniti.

Muzica live buna a facut mereu parte din meniul Street FOOD Festival. Anul acesta organizatorii au invitat nume noi care sa faca show.

Programul trupelor live:

Vineri – 13 mai 2022: 19:00 – Partizan; 21:00 – Grimus. Sambata – 14 mai 2022: 19:00 – Alexu & The Voices Inside; 21:00 – Cred Ca Sunt Extraterestru. Duminica – 15 mai 2022: 18:00 – Taraf de Caliu; 20:00 – Bosquito.

Demonstratii culinare

Tot pentru entertainment-ul participantilor se vor face live cooking shows cu chefi celebri, care vor povesti experientele lor culinare si vor interactiona cu publicul. Daca vrei sa aflii care este „ingredientul secret” in cele mai gustoase preparate trebuie neaparat sa participi. Chef FOA ne invita intr-un “safari culinar” unde vom degusta burgeri de zebra, bizon si crocodil. La cooking show ne vor mai incanta: Chef Cristi Boca, semifinalist “Chefi la Cutite”, Chef Munti castigator  “Chefi la Cutite” in 2019. Chef Horia Simon cu peste 15 ani de activitate culinara, Chef Razvan Jurja owner food truck-ul Trib.

Surprize pentru participantii Street Food Festival

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucatariei internationale si o gama larga de bauturi reci, ideale pentru serile de weekend in mijlocul verii. Noutatea de anul acesta este „portia de degustare” pe care participantii o vor gasi la fiecare food truck. Aceasta este o portie mai mica, cu un pret de maxim 15 lei, menita sa ajute pofticiosii sa guste cate putin din tot si sa se bucure de o adevarata calatorie culinara.

Best of Street Food Tour este turul ghidat prin festival de care participantii se pot bucura in schimbul sumei de 79 de lei. Turul va incepe cu o descriere generala a ceea ce a insemnat si inseamna street food-ul si va continua cu 3 portii de degustare sarate, una dulce si o bautura fresh. Participantii vor putea pune intrebari, ba chiar poate vor afla din secretele chefilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *