Targ de primavara marca “Produs de Cluj” in Manastur

Consiliul Judetean Cluj organizeaza Targul de Primavara „Produs de Cluj”, dedicat sarbatorilor pascale. Acest targ se va desfasura intre 6 – 14 aprilie, in parcarea supermarketului Supeco, din cartierul Manastur. Targul va fi deschis zilnic intre orele 9:00 si 21:00.

La Supeco la targ vor fi prezenti aproximativ 30 de expozanti, mici intreprinzatori locali, producatori directi. Acestia vor pune la dispozitie publicului interesat preparate alimentare. Acestea includ specialitati de branzeturi si produse de carmangerie, miere de albine, sucuri si siropuri naturale, turta dulce, prajituri si paine de casa, ba chiar si sarmale. De pe standurile Asociatiei Produs de Cluj nu vor lipsi pastele artizanale, cozonacii, vinurile sau tuica.

Artizanii aduc costume populare traditionale, podoabe lucrate de mana, obiecte de marochinarie sau jucarii. In incinta targului va functiona un parc de distractii, potrivit pentru a petrece momente speciale.

Targul este organizat de CJ Cluj si este derulat prin intermediul Asociatiei Produs de Cluj. Partener principal: TETAROM SA. Colaboratori: Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” Cluj; Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj; Compania de Apa “Somes” SA; Centrul AgroTransilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *