Techsylvania 2023 isi propune sa contureze viitorul, alaturi de reprezentanti ai GitButler, Clearbit si NFX

Viitoarea conferinta Techsylvania 2023 promite sa fie un eveniment de neratat pentru pasionatii de tehnologie si inovatie. Anul acesta, conferinta va avea loc la CREIC – spatiu unde inovatia, educatia si dezvoltarea isi au toate locul.

Techsylvania aduce impreuna inovatori, fondatori, executivi si profesionisti din domeniul tehnologiei din intreaga lume. Acestia discuta tendintele de ultima ora, cele mai recente dezvoltari si oportunitatile incitante din industria tech. Participantii inveta de la minti stralucite din industrie si obtin insights valoroase in privinta viitorului tehnologiei.

Printre speakerii care vor prezenta la Techsylvania 2023 se numara Scott Chacon, cofondatorul GitButler; Andrew O’Neal, cofondatorul Clearbit; si Will Sternlicht.

Scott Chacon, CEO-ul GitButler, este o figura sonora in industria tehnologiei. El a fost un om cheie in conducerea GitHub, care a ajuns de la o echipa mica la o companie uriasa. GitHub a fost vanduta in cele din urma catre Microsoft pentru 7,5 miliarde de dolari.

Andrew O’Neal, cofondatorul Clearbit, are un palmares dovedit de success. El are la activ lansarea a doua afaceri de lifestyle B2C prospere. De asemenea, a adus contributii semnificative industriei de imprimare 3D si a stimulat cresterea si imbunatatirea abilitatilor designerilor.

Will Sternlicht, venture fellow la NFX, este un antreprenor si investitor activ in start-up-uri care conduc inovatia pentru mediul construit, cu un accent special pe rezolvarea deficitului de locuinte din America. Are investitii notabile in companii precum Esusu, Blank Street Coffee si Nav Talent.

Daca participi la conferinta te poti astepta sa fi printre fondatori, oameni de afaceri, pasionati de tech si executivi care sunt pasionati de tehnologie.

Techsylvania 2023 este un eveniment pe care nu trebuie sa il ratati. Pentru mai multe informatii si detalii despre inregistrare, accesati site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *