Tyson Fury l-a demolat pe Wilder si a cucerit centura WBC

Pugilistul britanic Tyson Fury l-a invins azi-noapte pe americanul Deontay Wilder, intr-o gala desfasurata la Las Vegas. El a obtinut astfel centura greilor si in versiunea WBC, singura care-i lipsea din palmares.

Meciul a fost o revansa a confruntarii din decembrie 2018, cand s-a consemnat o controversata egalitate intre campionul mondial Deontay Wilder (42 victorii, 1 egal) si britanicul Tyson Fury (29 victorii, 1 egal).

Tyson Fury l-a invins pe Deontay Wilder si a cucerit centura de la categoria grea, versiunea WBC. Britanicul si-a dominat adversarul inca de la inceput cu directe de stanga si crosee de dreapta, trimitandu-l prima data la podea in repriza a 3-a, apoi in runda a 5-a, pentru ca in repriza a 7-a, cand americanul s-a prabusit din nou, arbitrul sa puna capat meciului, desi Wilder a sustinut ca mai poate continua.

Tyson Fury (31 ani) ramane neinvins in cele 29 de lupte (28 de victorii, 21 inainte de limita, 1 remiza) si bifeaza astfel primul succes contra lui Wilder.

Fury, sustinut masiv de circa 17.000 de fani din sala, a mentionat ca spera sa depaseasca recordul lui Muhammad Ali (10) in victoriile repurtate in apararea centurilor castigate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *