UCDR si-a prezentat candidatii la Cluj

Uniunea Crestin Democrata din Romania (UCDR) Cluj si-a prezentat marti, 10 mai, incepand cu ora 10:30, in sala Foyer a Hotelului Napoca candidatul la functia de primar al Municipiului Cluj-Napoca, in persoana Dr. David Ille. Cu aceeasi ocazie UCDR Cluj l-a prezentat pe Mitras Dudas, candidatul care deschide lista persoanelor propuse de UCDR pentru Consiliul Judetean Cluj si obiectivele acestuia pentru judetul Cluj.

Uniunea apus la dispozitia presei si alegatorilor programul candidatului la functia de primar al Municipiului Cluj-Napoca, in persoana Dr. David Ille, precum si programul domnului Mitras Dudas, primul lista persoanelor propuse de UCDR pentru Consiliul Judetean Cluj, care au fost prezentate pe larg in cadrul conferintei de presa.

“Vreau sa aduc valorile crestine in politica, si cand vorbesc despre valori crestine, ma gandesc la adevar, dreptate, libertate, demnitate, familie, si celelalte pe care le puteti gasi in brosuri daca aveti curiozitate sa va uitati la ele. Din punct de vedere administrativ sunt cateva probleme care tipa de la distanta si pe care le stim cu totii: in primul rand e vorba de trafic. Orasul Cluj-Napoca este situat intr-o depresiune care nu are loc de extindere, care creeaza o multitudine de greutati de trafic si asta ar fi probabil cea mai importanta problema care trebuie sa fie rezolvata”, a declarant David Ille, candidatul UCDR la Primaria Cluj-Napoca.

Uniunea Crestin Democrata din Romania isi propune sa contribuie la schimbarea autentica a modului de a administra resursele publice, incepand de la nivel local. Uniunea considera ca respectarea valorilor si principiilor crestine este cea mai mare sansa pe care o are Romania, si poate singura solutie care nu a fost incercata pana acum, intr-o tara a carei populatie se declara majoritar crestina, dar care este campioana la coruptie si sufera de neincredere cronica, avand un decalaj economic structural fata de majoritatea tarilor europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *