Un cuplu de americani desfiinteaza Clujul pe Youtube

O scurta calatorie in Cluj-Napoca le-a lasat un gust amar unor turisti americani, producatorii unei serii de jurnale de calatorie. In filmul de aproape zece minute disponibil  pe Youtube, cele doua personaje sunt mai tot timpul nemultumite de ceea ce gasesc in Romania: conditii proaste de transport, oameni care put si cazare jalnica. Clipul incepe cu o filmare in trenul care duce cuplul de turisti americani catre Cluj-Napoca. Nota ironica a filmuletului reiese inca din primele secvente. In debutul acestuia, cei doi americani calatori surprind un ceas „inghetat in timp“.

Opt ore dureaza calatoria, spun autorii flimului, timp in care au avut de suportat caldura sufocanta si mirosurile emanate de oameni. Clipul este intitulat Ep. 51: LONG, HOT, and SMELLY. Cluj Napoca, Romania,Transylvania Travel Guide si poate fi accesat aici pe Youtube.

Nici cazarea nu ii multumeste pe americani. Acestia descopera in apartamentul inchiriat mizerie, lenjerie neschimbata si perne cu miros. ”Nu suntem multumiti deloc de ce am gasit. De ce? Pentru ca totul este murdar”, spun americanii.

Cuplul de turisti sositi de peste ocean realizeaza un videojurnal de calatorie prin toata Europa, publicat pe Youtube, si pana acum au mai filmat episoade in Romania, insa acestea nu sunt la fel de critice. Vizita acestora la Cluj vine dupa un popas in Croatia, despre care spun ca este raiul pe pamant, in comparatie cu ceea ce au gasit in tara noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *