UNIQA este asiguratorul oficial al Electric Castle 2021

UNIQA se bucura sa fie si anul acesta asiguratorul oficial al festivalului Electric Castle. Asiguratorul acopera riscurile asociate organizatorului evenimentului in baza unei polite de raspundere civila.

Dorim sa ramanem un asigurator relevant in piata din Romania, fie ca discutam de persoane, vehicule, bunuri sau activitatea companiilor si sa fim alaturi de clientii nostri in toate aspectele vietii, asigurand protectie intr-o diversitate de contexte sociale. Astfel, ne bucuram sa  continuam parteneriatul cu Electric Castle si sa fim din nou asiguratorul oficial al acestui eveniment de traditie, foarte indragit. Crearea de programe de asigurare care acopera un spectru larg de riscuri si asigura o viata mai buna impreuna, face parte din strategia UNIQA, iar comunitatea si solutiile de asigurare calibrate pe nevoia acesteia sunt valorile esentiale dupa care ne ghidam”, a declarat Carmen Mirdan, Director Dezvoltare Corporate Business.

Carmen Mirdan spune ca asiguratorul UNIQA acopera un spectru larg de riscuri.

Editia din 2021 a festivalului Electric Castle continua pana pe 15 august in mai multe locatii din Cluj-Napoca. EC ofera participantilor bucuria reintalnirii in cadrul unor evenimente muzicale de acest gen in conditii de siguranta, cu respectarea masurilor de protectie si distantare.

Cu o istorie de peste 10 ani in piata asigurarilor din Romania si beneficiind de peste 200 de ani de experienta ca parte dintr-un Grup international cu o prezenta tot mai puternica la nivel european, UNIQA continua sa aduca valoare in viata clientilor, prin produse si servicii relevante, adaptate stilului de viata sau nevoilor de protectie a afacerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *