Unirea Dej a promovat in Liga 2 in ultima secunda

Unirea Dej a reusit promovarea in Liga 2 la ultima faza a meciului de ieri, de pe Municipalul zalauan. Echipa dejeana promoveaza in anul in care implineste 100 de ani de la infiintare.

Dupa 0-0 in turul de la Dej, meciul de sambata se anunta foarte strans. Mihai Onicas a deschis scorul pentru SCM Zalau cu capul dintr-un metru (min. 60). Cu doar cateva secunde inainte de fluierul final, Unirea a beneficiat de un corner. Era minutul 90+6. Capitanul Marius Catinean a reluat din 6 metri si a inscris la prima bara.

Golul egalizator a fost urmat de fluierul final si de o bucurie fara margini. Dejenii, extaziati, si-au rupt tricourile, in timp ce jucatorii Zalaului au inceput sa planga pe gazon.

Bucuria excesiva a oaspetilor a produs o bataie generala, o avalansa de pumni si picioare. Staff-urile celor doua echipe au intervenit rapid, iar Unirea Dej a primit trofeul de campioana a barajului, in fluieraturile celor prezenti la Zalau.

Unirea Dej a evoluat 10 editii in liga secunda de fotbal a Romaniei, ultima data, in sezonul 2006-2007. Cele mai bune clasari au fost doua locuri 6, in 1997 si 1998.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *