Unirea Dej a promovat in Liga 2 in ultima secunda

Unirea Dej a reusit promovarea in Liga 2 la ultima faza a meciului de ieri, de pe Municipalul zalauan. Echipa dejeana promoveaza in anul in care implineste 100 de ani de la infiintare.

Dupa 0-0 in turul de la Dej, meciul de sambata se anunta foarte strans. Mihai Onicas a deschis scorul pentru SCM Zalau cu capul dintr-un metru (min. 60). Cu doar cateva secunde inainte de fluierul final, Unirea a beneficiat de un corner. Era minutul 90+6. Capitanul Marius Catinean a reluat din 6 metri si a inscris la prima bara.

Golul egalizator a fost urmat de fluierul final si de o bucurie fara margini. Dejenii, extaziati, si-au rupt tricourile, in timp ce jucatorii Zalaului au inceput sa planga pe gazon.

Bucuria excesiva a oaspetilor a produs o bataie generala, o avalansa de pumni si picioare. Staff-urile celor doua echipe au intervenit rapid, iar Unirea Dej a primit trofeul de campioana a barajului, in fluieraturile celor prezenti la Zalau.

Unirea Dej a evoluat 10 editii in liga secunda de fotbal a Romaniei, ultima data, in sezonul 2006-2007. Cele mai bune clasari au fost doua locuri 6, in 1997 si 1998.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *