UNTOLD cauta voluntari – vezi conditiile

UNTOLD si NEVERSEA iti ofera sansa sa traiesti experiente unice de festival dintr-o alta perspectiva decat cea a festivalierului. Unul din cele mai bune festivaluri din Europa, UNTOLD si festivalul de la malul Marii Negre, NEVERSEA recruteaza peste 2000 de voluntari.

Doritorii vor avea ocazia sa opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalurilor iar unul dintre avantajele voluntariatului poate sa insemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding.

Pentru a putea intra in echipa voluntarilor trebuie sa ai intre 16 si 35 de ani. Perioada de recrutare incepe astazi, 26 mai si se incheie pe data de 07 iunie, iar raspunsurile catre voluntari vor fi trimise in perioada 08-12 iunie.

Cei peste 2000 de voluntari vor fi repartizati in functie de preferinte dar si de aptitudinile si abilitatile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: info point, comunicare, stewards, logistica, greeters, user experience, echipa mobila, emergency team si eco team.

Voluntarii vor beneficia de un program de pregatire de 16 ore in care vor invata elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care si self management. Cei alesi vor primi un echipament de festival, acces la festival si doua mese pe zi.

Voluntarii vor avea ocazia sa cunoasca oameni noi, vor invata cum se lucreaza pentru un festival, si pe langa toate astea, petrecerea va fi una pe cinste. Inscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac pe site-ul www.untold.com iar pentru festivalul NEVERSEA pe www.neversea.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *