Viitorul Cluj este noua campioana judeteana la fotbal

Viitorul Cluj (Academia de fotbal Viitorul) a devenit campioana Ligii a IV-a, campionatul judetean Cluj. Campionatul s-a decis in urma rezultatului de egalitate, 3-3, de vineri, din meciul decisiv cu ACS Supporter 2.0 Cluj-Napoca.

La pauza scorul era de 3-0 pentru pustii Viitorului, mult mai tineri decat jucatorii celorlalte formatii. Adversarii au egalat in partea secunda, cand au jucat cu un om in plus. Nu a fost suficient, iar Viitorul a obtinut dreptul de a reprezenta judetul Cluj la barajul de promovare. Campioana este antrenata de Marius Popescu, si este condusa de Alin Banceu, doua fost glorii ale Universitatii Cluj.

In acest an, campionatul judetean (care constituie Liga a IV-a in sistemul national) s-a jucat intr-o formula redusa. Doar patru echipe au indeplinit conditiile de participare si s-au inscris la start. Dupa ce s-a jucat in sistemul fiecare cu fiecare, primele doua clasate au jucat doua partide de departajare. Punctele fiind aceleasi, raportarea s-a facut la meciurile directe din sezonul regulat, unde Viitorul a stat mai bine. Felicitari echipei campioane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *