Ziua Nationala a Contabilului Roman, editia a XX-a

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) aniverseaza, in fiecare an, la 13 iulie, Ziua Nationala a Contabilului Roman. Anul 2024 este al 20-lea an in care se sarbatoreste evenimentul din Romania dedicat profesiei contabile.

Manifestarile organizate cu acest prilej, desfasurate sub sloganul Traditie pentru viitor. Evoluam impreuna!, vor avea loc luni, 15 iulie a.c., la Novotel Bucharest City Centre, Sala Paris, incepand cu ora 10.00.

Mesajele partenerilor institutionali ai profesiei – institutii si autoritati de reglementare, mediul de afaceri si mediul educational – vor fi transmise in deschiderea evenimentului. Impreuna cu acestia, profesionistii contabili vor dezbate, in panel, tema evenimentului: Era smart accounting: Contabilitatea, de la A la AI. Intr-o era in care tehnologia redefineste toate aspectele vietii profesionale. Pentru a ramane relevant noilor realitati din lumea afacerilor, evenimentul isi propune sa exploreze modul in care inteligenta artificiala si solutiile smart pot transforma contabilitatea. AI imbunatateste eficienta, precizia si valoarea adaugata oferita de profesionistii contabili partenerilor lor. Provocarile inteligentei artificiale nu ocolesc profesia de contabil. Dimpotriva, fiind vorba de lucrul cu cifre, dimensiunea tehnologica este chiar mai pronuntata in aceasta activitate umana.

Ziua Nationala a Contabilului Roman reprezinta si prilejul de a evidentia in mod public rezultatele muncii expertilor contabili si contabililor autorizati. Acestia vor fi premiati in cadrul Topului membrilor CECCAR. Sunt recunoscute, astfel, performantele societatilor de expertiza contabila si de contabilitate si ale expertilor contabili si contabililor autorizati. Recunoasterea vine in semn de apreciere a contributiei acestora la dezvoltarea profesiei si a mediului de afaceri, in interes public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *