Zsolt Bogdán castiga al treilea premiu UNITER din cariera

Actorul clujean Zsolt Bogdán a castigat Premiul UNITER (Uniunea Teatrala din Romania) pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru rolul Roy Cohn din spectacolul Ingeri in America I-II de Tony Kushner, in regia lui Victor Ioan Frunza. Premiul i-a fost acordat in cadrul Galei UNITER, care a avut loc pe 7 mai a. c., la Alba Iulia.

Juriul final al Galei UNITER a fost compus din Dragos Buhagiar (scenograf), Marina Constantinescu (critic de teatru), Marcel Iures (actor), Ana Ularu (actrita) si Alexa Visarion (regizor).

Zsolt Bogdán este la cel de al treilea premiu UNITER, dupa ce i s-a decernat de doua ori premiul pentru cel mai bun actor in rol principal pentru Bergman (Strigate si soapte, regia: Andrei Serban, 2010) si Faustus (Tragica istorie a doctorului Faustus, regia: Mihai Maniutiu, 2003).

Spectacolul serial Ingeri in America este programat pe 27 si 31 mai, ora 18.00, in Sala Studio a Teatrului Maghiar de Stat. Din distributia spectacolului fac parte actorii: Zsolt Bogdán, Péter Árus, Éva Imre, Ervin Szűcs, Balázs Bodolai, Emőke Kató, Szabolcs Balla, Tekla Tordai. Scenografia este semnata de Adriana Grand.

Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete a teatrului sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *