Jucatoarea Monica Niculescu are cel mai urat joc din lume

Dupa cum se cunoaste, Romania joaca in primul tur al Fed Cup, Grupa Mondiala, cu puternica echipa a Cehiei, meciurile fiind programate la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pe parcursul a doua zile, incepand de astazi, jucatoarea Monica Niculescu aflandu-se printre componentele echipei noastre.

In meciurile din prima zi, in zilele de 6 februarie 2016, Karolina Pliskova a dispus de numarul unu al formatiei gazde, Simona Halep, cu 6-7, 6-4, 6-2.

Dupa partida, Halep a declarat pentru Dolce Sport: „Imi cer scuze ca am dezamagit fanii, am jucat OK, dar se putea mai mult. Fizic azi am fost OK, e normal dupa o perioada grea sa nu fiu la forma maxima, dar am fost bine”.

In al doilea meci al zilei, a evoluat Monica Niculescu impotriva cehoaicei Petra Kvitova, castigatoare de doua ori la Wimbledon, scorul fiind favorabil romancei cu 6-3, 6-4. Meciul a prilejuit clujenilor cunoasterea la fata locului a stilului urat, antijoc, chinuit, practicat de Niculescu, cu siguranta unul dintre cele mai penibile jocuri de tenis din lume. Nimic ofensiv, nimic creativ, doar scurte dupa scurte, cu mingi taiate, o tacaneala nesfarsita in speranta si in asteptarea greselii adversarei. Total incredibil si neatractiv pentru spectatori, insa uneori eficient si deranjant pentru adversarele care sunt expuse greselilor nefortate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *