Nu austriecii sunt de vina: Romania este un stat esuat

Austriecii ne-au facut un bine noua, celor furati, ne-au razbunat putin. Romania este divizata intre cei care fura si cei care sunt furati, iar cei care fura ii pun acum pe cei care sunt furati sa protesteze. Protestele sunt ridicole, nationalizarea Petrom nu se va face niciodata, e doar o lozinca fluturata in fata maselor. Acestea au un singur rezultat. Vor convinge si alte tari ca aceasta tara extremista, acest stat esuat, nu are ce cauta in nici o structura.

Bineinteles, miza e Portul Constanta, din doua puncte de vedere: pentru trafic de droguri si pentru aducerea marfurilor chinezesti. Serviciile secrete romane vor sa profite de traficul de droguri si mai mult. Ca atare, si-au pus presa controlata (inclusiv mari televiziuni) sa instige populatia, pe cei pe care ii fura, sa protesteze ca cei care fura aici nu sunt lasati sa fure si acolo mai in liniste.

Dar boicotul dureaza deja de multa vreme. BCR era prima banca din tara cand au luat-o austriecii, dar acest stat esuat a sprijinit pe alta. Banca Transilvania s-a ridicat mai ales din conturile de salarii ale bugetarilor. BCR si alte banci nu au prins aproape nimic din aceste conturi, numeroase si alimentate lunar cu sume colosale.

Daca ai chef sa protestezi, uita-te cine instiga protestul. Uita-te cui convine protestul tau. Uita-te cine iti cere sa protestezi. Niste politicieni imbuibati, hoti si incompetenti. Gandeste-te mai bine, daca chiar ai chef de “proteste”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *