Arpad Paszkany are o noua iubita, cu 24 de ani mai tanara

Arpad Paszkany, 52 de ani, omul care a finantat CFR Cluj, a divortat de Anamaria Feher, 32 de ani. Noua iubita a miliardarului e Antonela Patrut, 28 de ani. Paszkany si Anamaria Feher au divortat la finalul lui 2023, dupa un mariaj ce a durat sapte ani.

Acum, milionarul si Antonela Patrut nu se mai ascund si si-au facut publica relatia pe retelele sociale. „Iubirea mea” sunt cele doua cuvinte scrise de Antonela Patrut. Cuvintele sunt alaturate unei fotografi in care se afiseaza impreuna cu Arpad Paszkany.

Antonela Patrut a fost ispita la show-ul Insula Iubirii in sezonul din 2022. Atunci declara: „Nu am limite. Sunt dispusa sa fac orice, daca simt asta. Mi-as dori sa ajung sa cunosc baietii si sa ma indragostesc, de ce nu, de unul dintre ei”.

Antonela Patrut a mai aparut la TV si cu alta ocazie, cazul sau fiind prezentat la Acces Direct. Tanara a dezvaluit atunci ca o colega de apartament i-ar fi furat bijuterii de peste 15.000 de euro. Acum poate sa-si realimenteze fara griji bugetul pentru achizitia de bijuterii…

Actuala iubita a lui Arpad Paszkany e nascuta in Calarasi. Antoanela e din zodia Sagetator si pasionata de calatorii. Aspectele se pot observa si din pozele pe care le posteaza pe retelele sociale. Tocmai prin astfel de postari de social media legatura lor a fost acum dezvaluita.

Arpad Paszkany deruleaza mai multe afaceri, printre care si in domeniul imobiliar. Are o avere estimata la zeci de milioane de euro. A pierdut clubul de fotbal in faliment. A scapat insa si de insolventa si de dosarul penal fara ca prejudiciul sa fi fost recuperat. Arpad Paszkany este mutat din Romania. Acesta s-a stabilit in Ungaria, dar are si o resedinta in Malta. Mai mult, Paszkany a decis sa renunte si la cetatenia romana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *