Campioana europeana Italia a fost eliminata de Macedonia

Ieri s-au jucat patru meciuri din cadrul semifinalelor play-off-ului pentru Campionatul Mondial. Echipa nationala a Italiei, campioana europeana, a primit acasa vizita reprezentativei similare a Macedoniei de Nord, Portugalia s-a duelat cu Turcia, Suedia a intalnit Cehia, iar Tara Galilor a jucat impotriva Austriei. Campioana europeana a dominat copios, fara sa reuseasca insa golul salvator.

Italia rateaza al doilea Campionat Mondial la rand, dupa ce Trajkovski a inscris singurul gol al partidei in minutul 90+2. A fost al doilea sut pe poarta al macedonenilor in toata partida. Astfel, Macedonia de Nord va juca in finala play-off-ului impotriva Portugaliei, echipa care a eliminat Turcia, scor 3-1. Castigatoarea din ultimul act merge la Campionatul Mondial gazduit de Qatar.

Dezastru pentru Italia! Ratam din nou Campionatul Mondial”, au tunat jurnalistii de la Gazzetta dello Sport. Nimeni nu se astepta la un esec al Italiei cu Macedonia de Nord, asa ca presa internationala a fost pur si simplu socata de ceea ce s-a intamplat la Palermo. ESPN considera ca am asistat la una dintre cele mai mari surprize din toate timpurile. „Pierduta in desert!” Asa a caracterizat L’Equipe surpriza uriasa de la Palermo. BBC a remarcat ca Italia rateaza a doua oara la rand calificarea la Campionatul Mondial. Suedia si Macedonia de Nord sunt reprezentativele care au produs surprizele uriase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *