Loredana Ohai, bronz la Grand Slam-ul de judo

Echipa de judo a Romaniei a incheiat cu o medalie prima zi a Grand Slam-ului de judo de la Abu Dhabi, concurs dotat cu premii in valoare totala de 150.000 de dolari si organizat sub tutela forului mondial de specialitate.

Judoka Loredana Ohai a obtinut medalia de bronz la categoria feminin 57 de kg, dupa ce a invins-o in finala mica pe sportiva Jovana Rogici din Serbia. Ohai, 23 ani, castiga astfel a 4-a medalie de bronz in concursurile de seniori, iar pentru locul 3 din Emiratele Arabe a obtinut si un scor de 200 de puncte in clasamentul Federatiei Internationale de Judo.

Medalia de aur a fost castigata de judoka Kim Jan-Di din Coreea de Sud, tara cu o traditie foarte puternica in domeniu. In ciuda faptului ca a fost invinsa in primul sau meci de catre Jovana Rogici, sportiva romana Corina Caprioriu ramane lider mondial la categoria 57 de  kg.

Medaliile de aur decernate in prima zi au revenit rusoaicei Irina Dolgova la categoria 48kg (Monica Ungureanu a facut o figura frumoasa ocupand locul V), frantuzoaicei Annabelle Euranie la categoria feminin 52kg, georgianului Amiran Papinashvili la categoria masculin 60 kg si coreeanului An Baul la categoria masculin 66 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *