A treia echipa a Clujului elimina detinatoarea Cupei!

Sanatatea Cluj, a treia echipa a municipiului Cluj-Napoca, a produs cea mai mare surpriza a saisprezecimilor Cupei Romaniei la fotbal. Echipa clujeana a eliminat Viitorul Constanta, una dintre cele mai bune echipe ale ultimilor ani si detinatoarea trofeului.

Sanatatea Cluj si Viitorul Constanta au jucat pe Cluj Arena, inchiriata de gazde pentru meciul cu formatia lui Gică Hagi, incepand de la ora 16:00.

Partida, incheiata acum cateva minute, a adus echipei clujene cea mai mare performanta din istoria sa, Victoria cu 1-0 impotriva unei echipe extreme de titrate din primul esalon. A marcat Laurentiu Rus (foto) in minutul 13, la o faza spectaculoasa de atac. Clujenii au jucat deschis si frumos, avand si alte ocazii, insa au terminat meciul in aparare, fara insa ca Viitorul sa-si creeze ocazii mari.

Virusii, a treia echipa a orasului dupa CFR Cluj si U Cluj, joaca actualmente in Liga a III-a unde se situeaza acum pe locul 7, dar la doar 3 puncte de podium.

Sanatatea Cluj a evoluat in formatia: Lazareanu – Mic, Ionut Rada, Dan Matei, Pauc – Tirlea, Laurentiu Rus, Ciupe, Cret – Dan Roman, Ceaca. Antrenor: Marius Semeniuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *