CFR aproape de play off

Chiar daca CFR a inceput cu o penalizare de 6 puncte, echipa a ajuns pe un loc de play off dupa victoria impotriva CSMS Poli Iasi de vineri seara.

Filipe Nascimento pare de neoprit si apropie echipa de obiectivul dorit, play-off-ul. Prima repriza n-a fost insa a clujenilor, ci a lui Grahovac. Portarul bosniac a fost marea problema a CFR-ului si i-a exasperat pe jucatorii lui Miriuta. I-a refuzat golul lui Bud in minutul 3, dar era doar inceputul.

Desi nu au inscris in prima repriza, elevii lui Miriuta au aratat ca sunt intr-o forma buna inca din minutul 4, cand Cristi Bud l-a pus la incercare pe Grahovac. Portarul iesenilor a aparat impecabil la toate ocaziile adversarilor, dar nici Marc nu a fost mai prejos, chiar daca nu a avut atat de multe mingi de aparat precum bosniacul.

Portughezul Nascimento a inscris golul meciului dintr-o lovitura libera executata impecabil de la 22 de metri. Acesta arata o forma de invidiat la CFR, profitand de plecarea lui Petrucci pentru a iesi la rampa.

Chiar daca au plecat multi jucatori de la clujeni, acestia par sa suplineasca fara probleme golurile lasate de cei transferati. Echipa arata acelasi joc ofensiv cu care ne-a obisnuit Vasile Miriuta. Penalizarea de 6 puncte pare sa fi inrait echipa care acum este pe un loc de play-off.

„Sunt fericit ca am inscris, dar cel mai important e ca am castigat. Nu sunt un maestru al loviturilor libere, pentru a deveni maestru trebuie sa exersez mai mult” a declarat Filipe Nascimento, mijlocasul CFR-ului.

Iesenii, pe marginea prapastiei

Florin Prunea a declarat ca Poli Iasi e aproape de desfiintare, echipa avand grave probleme financiare. „Din pacate, suntem pe marginea prapastiei. Duminica facem 3 luni de neplata a salariilor, avem datorii la bugetul statului, avem datorii catre terti. In momentul de fata, suntem foarte aproape de o desfiintare, pentru ca e greu sa motivezi si jucatorii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *