CFR Cluj a cucerit un nou titlu in Liga 1

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la FC Botosani si a castigat matematic un nou titlu de campioana. Este cel de-al patrulea consecutive si al saptelea din palmaresul clubului.

Trupa condusa de Edi Iordanescu a dominat inca din primele minute ale partidei. Prima oportunitate a venit in minutul 8, cand Debeljuh a trimis putin peste cu capul. Imediat, jocul s-a mutat la  poarta “feroviarilor”, unde Vinicius a intervenit salvator in fata lui Askovski (9). Dupa aproape un sfert de ora, acelasi Debeljuh a trimis peste transversala dupa un corner (13). Elevii lui Edi Iordanescu au continuat sa puna presiune, insa fara sa ameninte defensiva adversa. Ultima sansa a unei prime parti dominate de CFR Cluj a venit din gheata lui Paun, care a trimis putin pe langa (36). Astfel, la pauza, tabela de la Botosani indica 0-0.

Formatia clujeana a inceput bine si actul secund, iar forcingul oaspetilor a dat roade. La 9 minute de la reluare, Burca a trimis cu capul spre poarta, iar Tiganasu si-a invins propriul portar (54). Dupa gol, jocul si-a pierdut din ritm, iar “feroviarii” au facut un pas inapoi. CFR Cluj a gestionat perfect restul meciului si a conservat rezultatul.

Al saptelea titlu, din care ultimele patru consecutive.

Jucatorii campioanei au revenit in oras tarziu in noapte. Elevii lui Edi Iordanescu au dat startul petrecerii inca de la Botosani, iar celebrarea nu s-a terminat nici pe aeroportul din Cluj. Feroviarii s-au manifestat galagios timp de cateva minute, dupa care au plecat cu autocarul inspre hotel pentru petrecerea invingatorilor din Liga 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *