CFR Cluj se debaraseaza de Minteuan

Oficialii CFR-ului nu au luat decizia de a reduce salariile fotbalistilor, pe perioada starii de urgenta. Ei au cerut insa membrilor din staff sa accepte o esalonare a ultimelor salarii, pentru a nu avea probleme cu obtinerea licentei. Alin Minteuan nu a fost insa de acord. Refuzul sau l-a uimit pana si pe Dan Petrescu; cei doi discutasera despre aceasta esalonare. Alin Minteuan urma sa obtina o prelungire a contractului, pentru doi ani, cat mai are si Petrescu.

Se pare ca Minteuan incasa la CFR un salariu pe care multi antrenori principali din Liga 1 nu-l au. “Sunt putin suparat, pentru ca toata lumea a inteles criza aceasta si era doar o intarziere. N-am inteles, mai ales ca a jucat atatia ani la CFR. N-am inteles nimic. Mi-a promis ca e totul OK si s-a sucit. M-a deranjat putin”, a declarat Dan Petrescu, pentru ProSport.

In urma acestui refuz, oficialii CFR-ului au luat decizia de a se desparti de Alin Minteuan. Acestuia ii expira actualul angajament in iunie. Dan Petrescu spune ca este normal ca oamenii de fotbal sa inteleaga problemele financiare ale cluburilor. “Eu am si renuntat la salariu pe februarie. Le-am spus sa mi-l dea cand au bani. In 6 luni, intr-un an… Am inteles problemele. Mi-am dat seama in aceasta perioada cum e sa fi in conducere. N-as vreau sa fiu”, a spus Dan Petrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *