Cinema in aer liber in Iulius Parc, la Caravana filmelor NexT

Iulius Parc va gazdui, pentru al treilea an consecutiv, Caravana Filmelor NexT, incepand de luni, 31 iulie 2017. Timp de trei seri, cinefilii isi vor putea petrece timpul liber in compania prietenilor, la un picnic in aer liber si urmarind cele mai noi si premiate scurtmetraje prezentate in cadrul Festivalului International de Film NexT.

De luni, 31 iulie, pana miercuri, 2 august, Caravana Filmelor NexT va poposi in Iulius Parc. Spectatorii sunt invitati sa isi intinda paturile pe iarba si sa se bucure de cinema in aer liber, iar cei care prefera compania prietenilor pot opta si pentru picnic sub clar de luna. Intrarea este libera, fiecare serie de proiectii incepand de la ora 21.30. Publicul va putea urmari 16 filme scurte, cele mai apreciate de la ultima editie a Festivalului International de Film NexT. Productiile vor fi impartite in trei seri tematice: selectia NexT, o seara de Oscar si scurtmetraje romanesti.

Seara de luni este dedicata celor mai apreciate scurtmetraje de la editia din acest an a festivalului, incluzand toate genurile, de la comedii si animatii, pana la filme de groaza si calatorii in spatiul cosmic. Vor fi proiectate peliculele „Lumina rosie” (Bulgaria/Croatia), „Supa de piatra” (Franta), „Leshy” (Republica Ceha), „Aport!”” (Israel), „Regatul” (Italia) si „Despre pasari si albine” (Finlanda).

Marti vor fi prezentate cinci scurtmetraje de fictiune, nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film in 2017. „Femeia si trenul” (Elvetia), „Nopti linistite” (Danemarca), „Timecode” (Spania), „Dusmani interiori” (Franta) si „Canta” (Ungaria) vor rula pe ecranul din Iulius Parc.

Ultima seara a Caravanei este autentic romaneasca. Cinefilii se vor amuza, pentru ca scurtmetrajele selectate spun intamplari de familie sau povesti de dragoste cu intorsaturi. „Mama, tata, trebuie sa va spun ceva”, „Omul de pe luna”, „O noapte de dragoste”, „Pipa, sexul si omleta” si „Plecarea” sunt cele cinci pelicule care ii vor incanta pe cei prezenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *