Clujenii sunt asteptati sa participe la cea mai populara cursa de obstacole, Spartan Race, in premiera in Romania

Pentru prima data in Romania, clujenii pot participa la cea mai populara cursa de obstacole din lume, Spartan Race, organizata intr-o statiune Montana.

La opt  ani dupa prima competitie si lunga asteptare a miilor de oameni dornici de aventura, cea mai populara cursa de obstacole, Spartan Race ajunge si in Romania, la Poiana Brasov, pe data de  4-5 august 2018. Romania este una dintre putinele tari unde competitia incepe cu un weekend Trifecta, deoarece conditiile si ambianta uimitoare de la Poiana Brasov ofera un cadru perfect pentru participantii spartani. Aceasta inseamna ca participantii pot testa fiecare dintre cele trei tipuri clasice de curse Spartan: Sprint, Super si Beast.

Cele trei curse ofera o multime de obstacole pe distante de minim 5, 13, respectiv 20 de kilometri, iar participantii, ca sa aiba curaj la start, nu trebuie sa beneficieze de capacitati supraumane, doar de spirit de aventura si sa fie deschisi. Nici micii spartani, insotiti de parintii lor, nu se vor plictisi, deoarece si ei sunt asteptati  pe trasee special amenajate pentru copii, unde pot demonstra ca sunt capabili de mult mai mult decat credeau.

O caracteristica aparte a competitiei Spartan Race este faptul ca traseul si probele nu sunt dezvaluite dinainte, participantii cunosc doar lungimea aproximativa a cursei si numarul aproximativ al obstacolelor – de aici provine si bine-cunoscutul slogan a competitiei: vei stii la linia de sosire! Obstacolele depasite vor cunoaste numai dupa ce trec  linia de sosire,  epuizati, dar satisfacuti pentru ca se alature zecilor de mii de participanti, cu care pot sa afirme: am facut-o!

Cursa de obstacole pe teren accidentat  ofera o serie de obstacole de diferite tipuri, cum ar fi tarare sub sarma ghimpata, catarare pe franghie, carare de busteni sau efectuarea unor exercitii  in apa si noroi. Obstacolele sunt diverse, precum si participantii: putem afirma ca fiecare gaseste o cursa potrivita si sa o duca la bun sfarsit, este capabil sa-si depaseasca propriile limite.

Alatura-te armatei spartane pe 4-5 august la Poiana Brasov, depaseste-ti limitele si ia parte la o noua aventura, deoarece esti capabil sa obtii orice iti doresti!

Mai multe informatii, pe adresa online a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *