Conor McGregor revine in UFC cu un knock-out spectaculos

Luptatorul irlandez de arte martiale mixte Conor McGregor, fost dublu campion mondial UFC, a avut nevoie de doar 40 de secunde pentru a-l invinge pe americanul Donald Cerrone. Isi marcheaza astfel o revenire spectaculoasa in octogon, dupa 15 luni de la infrangerea usturatoare suferita in fata rusului Khabib Nurmagomedov.

Foarte agresiv inca de la debutul meciului la categoria welter, disputat la Nevada, McGregor si-a dominat adversarul, un luptator foarte experimentat si periculos in prizele la sol, cu o rafala de crosee puternice si lovituri de genunchi care l-au trimis la podea, arbitrul fiind obligat sa puna capat „macelului”.

Mi-am inscris inca o data numele in Istorie, pentru poporul irlandez si pentru mama mea care este aici, a declarat McGregor, in varsta de 31 de ani, care are un palmares de 22 de victorii in 26 de meciuri.

M-a distrus complet, a recunoscut americanul, cu fata vizibil afectata de ploaia de lovituri, care disputa la 36 de ani al 50-lea meci din cariera (36 victorii, 14 infrangeri).

McGregor, care a suferit o singura infrangere ca boxer impotriva lui Floyd Mayweather, nu a mai luptat din octombrie 2018. Irlandezul a pierdut atunci meciul si titlul categoriei usoare in fata lui Habib Nurmagomedov.

De la acel ultim meci, Conor McGregor a avut mai multe probleme cu legea si pe 1 noiembrie a pledat vinovat, intr-o instanta britanica, pentru agresarea unui barbat intr-un bar din Dublin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *