Recrutare masiva de biciclisti Glovo inclusiv la Cluj

Glovo, companie de servicii de livrare rapida prezenta in 10 orase mari, a atras 10.000 de curieri in tara. Cei mai multi sunt din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Curierii parteneri sunt atrasi de flexibilitatea pe care ofera colaborarea. Ei au tipuri diferite de beneficii financiare, care contribuie la decizia de a incepe, a continua sau a extinde parteneriatul cu compania.

Cele patru bonusuri oferite livratorilor sunt pentru lucrul in conditii meteo nefavorabile, de performanta saptamanala, de recomandare a altui curier si pentru diverse campanii ocazionale. Glovo este o aplicatie de livrare rapida care permite utilizatorilor sa comande, sa trimita si sa primeasca orice produs, din si in orasul in care se afla.

Aplicatia s-a lansat pe piata din Romania in 2018, serviciile fiind disponibile, in prezent, in 10 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Craiova, Constanta, Sibiu, Arad si Ploiesti. Glovo opereaza in toate marile capitale din Europa, dar si in America de Sud, fiind prezenta in 257 de orase, din 33 de state. Principalii sai concurenti din Romania sunt Foodpanda si Takeaway.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *