Dan Petrescu demasca arbitrajul din Giulesti

Antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a acuzat in termeni duri arbitrajul de la Rapid – CFR 1907 Cluj 2-1. Acesta sustine ca cele doua penalty-uri din care giulestenii au marcat au fost acordate mult prea usor.

Formatia pregatita de Dan Petrescu a fost invinsa de trupa lui Adrian Mutu, Rapid Bucuresti, scor 2-1, in runda cu numarul 16 din Superliga. Dan Petrescu a spus dupa infrangerea din Giulesti ca arbitrajul de la acest meci i-a adus aminte de ce se intampla inainte de Revolutie la Scornicesti.

Mi s-a parut un arbitraj ca pe vremea lui Scornicesti, dar nu vreau sa ii iau din merit Rapidului si lui Mutu. A fost o viciere clara de rezultat. Nu inteleg daca ai VAR… E foarte clara faza.

Cam orice actiune a fost judecata in favoarea lor. Nu as vrea sa iau din meritele celor de la Rapid, nu ar fi corect. De ce sa ma duc sa fac scandal? Am incercat sa ii respect pe toti, si pe arbitri. Acum nu trebuie sa il omoram pe arbitru. E pacat ca avem VAR, dar nu il folosim.

L-am pierdut pe Yuri cred, o pierdere importanta. Cei de la Ballkani astazi au amanat meciul, imi pare rau ca nu am avut si noi ideea asta. E un meci foarte important, sa ne calificam in primavara europeana. Imi pare rau ca nu am incercat”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei din Giulesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *