Editia a VIII-a a turneului Volei2Give a fost un succes

In perioada 8-9 decembrie 2018, Cluj-Napoca a fost gazda celei de-a VIII-a editii a turneului caritabil de volei mixt pentru amatori, Volei2Give.

La turneu s-au inscris 32 de echipe, venite din Barlad, Breaza, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Jibou, Timisoara, Zalau, dar si din Germania, din Berlin.

Competitia a fost impartita si in acest an in Turneul V2G pentru avansati si Turneul V2G pentru incepatori si s-a desfasurat in salile de sport de la „Scoala Gimnaziala Constantin Brancusi”, „Scoala Generala nr. 15 Onisifor Ghibu”, „Liceul Teoretic Onisifor Ghibu” si Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu.

„Editia a VIII-a Volei2Give, a fost una plina de surprize, oameni dedicati, competitie si determinare. Ne bucuram ca printre participanti au aparut si echipe noi, cu jucatori noi. Fapt ce nu poate decat sa ne bucure deoarece inseamna ca fenomenul Volei2Give ia amploare. Le multumim tuturor pentru participare. Ii asteptam cu nerabdare la urmatoarele editii Volei2Give cu forte proaspete si cu aceeasi dorinta – de a face un copil fericit„, ne-a declarat Florentina Oprea, co-initiator The Givers.

Turneul este organizat bianual, incepand cu anul 2014, de grupul de initiativa The Givers.

Premii

Rezultatele sportive ale celei de-a VIII-a editii sunt:

V2G Avansati

– Locul 1 – Tulip (prima data la VOLEI2GIVE) – Cluj-Napoca

– Locul 2 – We will block you – Cluj-Napoca

– Locul 3 – No Fear – Bucuresti/Timisoara

V2G Incepatori

– Locul 1 – Fluffy Killers – Bucuresti

– Locul 2 – Go Go Dwarfs – Bucuresti

– Locul 3 – Emperors – Breaza

Cel mai bun ridicator al turneului a fost Robert Szekely, de la echipa Nu-i Stres din Cluj-Napoca. MVP-ul turneului a fost Monica Puianu, de la echipa Tulip din Cluj-Napoca.

Organizatorii s-au gandit si in acest an sa recompenseze participarea voleibalistilor cu premii surpriza, astfel ca au fost impartite premii pentru: Cei mai faini adidasi – Florin Roiban, Cele mai frumoase tricouri – Youngers, Miss VOLEI2GIVE – Gabriela Voronca, Mister VOLEI2GIVE – Alex Pojar.

„Rezultatele” financiare ale competitiei se ridica la suma de 8100 de lei, bani care vor fi folositi pentru cumpararea de cadouri de Mos Craciun copiilor internati la spitalul de oncologie din Cluj-Napoca. De asemenea, o parte din bani vor ajunge la Casa de copii Casuta Bucuriei, din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *