Marele Targ de Nebrazi, intre 13-15 decembrie, la Cluj

In fiecare an, cu prilejul Sarbatorilor de iarna, pe langa bucuria de a ne reuni in jurul Pomului de Craciun, avem si ocazia de a salva un bradut.

Urbannect si Nebradut, cu sprijinul Primariei municipiului Cluj-Napoca, va invita sa va creati propriul nebrad. Acesta e un Pom de Craciun in care se regaseste personalitatea voastra, a creatorilor sai. Fiecare este liber sa isi aleaga forma, materialele, culorile si dimensiunile care ii sunt pe plac. In cadrul acestei campanii sunt incurajate creativitatea si lucrul in echipa. Invitam la participare, atat familiile cat si grupurile de prieteni, clasele, grupele sau colectivele de munca.  Acesta este un bun prilej sa petreceti impreuna cu cei dragi momente deosebite in pregatirea sarbatorilor. Adunati-va in jurul mesei de bricolaj ori acasa, la scoala/gradinita, la serviciu, ori la  work-shop-uri, unde aveti ocazia sa mesteriti alaturi de ceilalti prieteni ai Urbannect-ului.

Și nu uitati sa veniti sa vizitati Marele Targ de Nebrazi, unde puteti dona sau cumpara nebrazii creati de altii. Toti nebrazii vor participa la expozitia cu vanzare. Contravaloarea nebrazilor va fi donata in intregime actiunilor de plantare administrate de Asociatia Tasuleasa Social. Puteti contribui la aceasta campanie in mod activ, prin donarea unui nebrad realizat de voi.

Etapa de creatie

Pana in 13 decembrie sunteti invitati sa creati nebrazi pentru aceasta campanie si sa ii aduceti la Casa Tranzit.

Marele Targ de Nebrazi

Acestia vor fi expusi intre 13 si 15 decembrie intre orele 18.00 si 22.00 la Casa Tranzit in cadrul Marelui Targ de Nebrazi.

Cei care doresc sa trimita doar fotografii cu nebradul de acasa vor participa la concursul de like-uri cu premii (detalii pe pagina de facebook).

Evenimente

13 decembrie ora 19.00 – 20.00 : Spectacol de Magie cu Magic Puppet

14 decembrie ora 19.00 – 22.00 : Cheful Nebrazarilor, cu jumere si vin fiert

Fiecare persoana, familie institutie, sau societate comerciala poate achizitiona un nebrad pentru a-si impodobi casa sau sediul. Sumele colectate prin vanzarea acestora sau a ornamentelor vor fi directionate in totalitate catre Fondul de Plantare al Tasuleasa Social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *