Incepe sezonul 2019 al Targurilor Produs de Cluj

Asociatia Produs de Cluj, entitate a CJ Cluj, da startul sezonului 2019 al targurilor dedicate micilor intreprinzatori. Astfel, la acest sfarsit de saptamana, Targul Produs de Cluj va fi prezent la Satu Mare si la Agraria.

La cele doua targuri si-au anuntat participarea peste 70 de producatori de preparate alimentare traditionale si artizani. Ei vor expune branzeturi, produse din carne, dulceturi, siropuri si sucuri naturale, prajituri si ciocolata de casa, uleiuri presate la rece, miere de albine, vinuri si lavanda.

Pe standurile Asociatiei se vor gasi si costume populare, obiecte sculptate in lemn, ceramica, marochinarie, cojoace, bijuterii lucrate de mana, produse cosmetice naturale si sticla artizanala.

Targul Agraria va avea loc in Parcul Industrial TETAROM III din localitatea clujeana Jucu, de azi, 11 aprilie, pana duminica, 14 aprilie. Targul organizat la Satu Mare se va desfasura in parcarea Shopping City din acest oras intre 12 si 14 aprilie.

Declaratie Tise despre Produs de Cluj

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj: „Pornim din nou la drum cu caravana Produs de Cluj, primele targuri fiind unele extrem de importante. Vom fi din nou prezenti la cel mai mare targ international din Transilvania dedicat agriculturii si industriei de profil, Agraria, unde suntem parteneri traditionali, dar si la Satu Mare. Revenim in acest din urma oras cu emotiile firesti dupa o pauza de patru ani, dar cu amintirile succesului pe care produsele clujene l-au avut atunci. Semnalele pe care le avem dupa anuntarea evenimentului ne indreptatesc sa spunem ca si de aceasta data satmarenii se vor bucura de bogatia exponatelor de pe standurile noastre. Cat priveste Agraria, Consiliul Judetean Cluj este unul din partenerii traditionali, manifestarea expozitionala desfasurandu-se in Parcul Industrial TETAROM III care functioneaza sub autoritatea noastra iar printre expozanti se vor numara si partenerii Asociatiei Produs de Cluj si Agro Transilvania Cluster. In ce ne priveste, uram mult succes tuturor celor implicati, artizanilor si producatorilor locali, oameni care contribuie la dezvoltarea economiei locale si la sporirea prestigiului judetului nostru”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *